Planlı Kesinti Nedir?

Planlı kesintiler olası can ve mal kayıplarının önüne geçmek ve arz güvenliğini korumak için yapılan, enerjinin evinize ve işyerinize kesintisiz iletilmesini sağlayan bakım çalışmalarıdır.
Planlı kesintilerde bölgenin tamamı mevcut elektrik kesintisinden etkilenmeyebilir. Elektrik kesintisinden etkileneceğiniz durumlar için kayıtlı telefon numaranız aracılığıyla tarafınıza SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.

Çiftlikköy Elektrik Dağıtımını yapan firma olan Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ, 01.09.2010 itibari ile özelleştirilmesi tamamlanarak hizmetlerine başlamıştır. Temel hizmet olarak; iletim noktalarından aldığı elektriği vatandaşlara perakende olarak dağıtmakla görevli olan Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ’nin, çalışma esasları EPDK tarafından belirlenmiştir.

Türkiye’nin lokomotif bölgesi olan Marmara Bölgesi’nin güneyini kapsayan hizmet sahası ile Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ; 35.501 km2 alanda Türkiye’nin otomotiv merkezi Bursa başta olmak üzere, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da toplamda 3 milyona yakın aboneye hizmet veren Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ, her geçen gün artan abone sayısı ile doğru orantılı olarak altyapısını geliştirme ve daha kaliteli hizmet verme anlayışı ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Yorum yapın

BİZİM İÇİN NE DEDİLER?

Ajansımızın tüm elektrik işlerini Çiftlikköy Elektrik Ekibine emanet ettik. Elektrik tesisatımız ve Güvenlik kameralarımız sayelerinde sorunsuz çalışıyor artık.

Mehmet ENGİN

CEO

Sürekli sorun yaşatan elektrik tesisatımızı yenilediler. İşimiz aksamasın diye çalışmadığımız saatleri tercih ettiler. Bunun için ayrıca teşekkür ederim.

Ayşe MELEK

Güzellik Merkezi Sahibi

Market soğutma sistemi kurulumu sırasında tüm elektrik işi için Çiftlikköy Elektrik Ekibinden destek aldık. Sorunsuz çalışan bir sistem teslim ettiler.

Ali Efe EĞMEN

Efe Market